Lihoaa ihmisiä. Niin monet ihmiset yksinkertaisesti ja töykeästi rinnastavat painonpudotuksen nälkään. Laihtuakseen he söivät tämän aterian ja säästivät seuraavan aterian ja viettivät jopa kolme ateriaa päivässä hedelmien ja vihannesten kanssa. Monet tapaukset osoittavat kuitenkin, että tämä nälkäpainonpudotusmenetelmä ei ole luotettava! Haluat laihtua olemalla nälkä. Kuten kaikki tietävät, nälkä vain lihottaa.


Miksi nälkä lihottaa ihmisiä?

1. Nälkäisenä kehon on helpompi varastoida energiaa

Toistuva nälkä saa kehosi nälkäiseen paniikkiin ja kehosi on nälkäinen. Säilyttääkseen kehosi toimintoja, seuraavan kerran syömällä ne tukahduttavat taitavasti ruokaa valmistautuakseen nälkään. Aika käyttää. Keho varastoi usein energiaa tällä tavalla, ja ajan myötä se muodostaa eräänlaisen inertian. Kun ruokavaliosi palautuu normaaliksi, kehon tavanomainen energian kertyminen johtaa suoraan lihavuuteen.

2. Nälkä vähentää perusaineenvaihduntaa

 

Kun on nälkä päästä eroon rasvasta, pääset eroon myös paljon lihasta. Jos kehon lihaspitoisuus vähenee, perusaineenvaihdunta laskee. Perusaineenvaihdunta hidastuu, otettuja kaloreita on vaikea kuluttaa, ja ylimääräiset kalorit kerääntyvät elimistöön ja muuttuvat rasvaksi.

3. Nälkä voi tehdä sinusta hitaamman

Ihmisillä on usein nälkä, ihmiset kärsivät huonovointisuudesta ja heidän innostus urheilusta vähenee. Liikunnan vähentäminen helpottaa lihomista.

4. Aiheuttaa helposti bulimiaa

Mitä kovempaa sorto on, sitä helpompi ihmisten on vastustaa. Kun yrität tukahduttaa ruokahaluasi, ruokahalusi vahvistuu. Tilastojen mukaan 90 prosentilla ihmisistä, jotka eivät yksinkertaisesti syö laihtuakseen, on taipumus bulimiaan ruokahalun palautumisen jälkeen.

Syöminen ja laihdutus on oikea tapa

Kolmen ravintoaineen eli hiilihydraattien, rasvojen ja proteiinien riittävän saannin varmistaminen voi parantaa kehon aineenvaihduntaa ja tehostaa painonpudotusta. Erityistä huomiota on kuitenkin kiinnitettävä kalorien saannin hallintaan. Jokaisen ihmisen kaloritarve on erilainen, ja voit säätää sitä päivittäisen harjoitusmääräsi mukaan. Ruokatyyppien suhteen on suositeltavaa syödä enemmän vähäkalorisia ruokia, jotka ovat tilaa vieviä ja kylläisiä.